Restaurant

Restaurant Camping Heerewaarden

Gezellig hapje eten of take away

Zin in snelle hap of genieten van een lekkere maaltijd?Kom dan naar restaurant Camping Heerewaarden, waar u keuze heeft uit verschillende soorten gerechten. Van verse belegde broodjes, huisgemaakte salades en ambachtelijke pannenkoeken tot aan diverse dagplates. Er is een aparte kinderspeelhoek waar de kinderen zich prima vermaken. verder organiseren we vaak live muziek, komt er een palingboer langs met vers gerookte paling of kun je op zondag onbeperkt spare ribs eten.

In het hoogseizoen is het restaurant iedere dag geopend vanaf 11:00 uur. In het voor- en naseizoen worden de openingstijden ter plekke aangegeven.

Naast het eetcafé vindt u een cafetaria waar u terecht kunt voor afhaal friet, snacks en heerlijk softijs en ander ijs.

Cafetaria

Eetcafe

Ijsjes

Arrangementen

Op zoek naar een leuke activiteit met familie of vrienden. Of moet u een familiedag organiseren? Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

Revieuws
Mark Beekmans

Top camping! DE camping voor de watersport liefhebber. Doet zijn naam eer aan (watersportcentrum). Geweldig restaurant, perfecte boothelling en goede voorzieningen. Direct aan snel vaarwater dus heel de dag genieten van de watersport. Apart afgezet zwemmersgedeelte met een mooi en schoon strand. De ideale combinatie! (Facebook)

Mark Beekmans

Schijndel
Mandy Sepers

Super leuke plek. Vooral als je van varen houdt. De camping beschikt over een prima boothelling en ligt heel gunstig ten opzichte van verschillende plassen aan de Maas. Ook het snelvaar gebied ligt recht voor de deur. Ongekende mogelijkheden voor de watersporter. Ook voor een weekendje weg zit je hier prima. Het trekkersveld is groot genoeg en er is altijd wel een plekje voor een tent of tourcaravan. In 2017 is het nieuwe restaurant en bar / kantine met alle facciliteiten zoals douches e.d. ook klaar. Laat je gerust eens verrassen door de gerechten uit de keuken (die ook nog eens hele goede prijs / kwaliteit verhouding hebben). Kortom: Gewoon eens proberen deze plek. Krijg je geen spijt van! (Facebook)

Mandy Sepers

25 jaar
Cor van Dooren

Top camping wij gingen de caravan uit proberen voor een weekend of hij helemaal compleet was voor de grote vakantie . Inmiddels een seizoensplaats op de dijk aan het snel vaar stuk . Beter kan een watersport liefhebber niet zitten . Vermaak me er ieder weekend weer. Gezellige buren onder elkaar. (via Facebook)

Cor van Dooren

Heeze