Welkom

Heerewaarden, dorp tussen de rivieren. Heerewaarden ligt centraal gelegen in Nederland. Ingeklemd tussen de twee grote rivieren, Maas en Waal.  Men kan Heerewaarden beschouwen als onderdeel van de Bommelerwaard, maar ook als een aparte waard tussen de Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. Door de fraaie landschappelijke ligging is het dorp het startpunt voor recreatieve tochten langs de rivieren en door het natuurontwikkelingsproject Fort St. Andries.

Een deel van Heerewaarden is een beschermd dorpsgezicht. De authentieke bebouwing is voornamelijk gesitueerd aan de Hogestraat. Door de ideale ligging van de haven in een schitterend natuurgebied zijn er tal van sportieve mogelijkheden. Belangrijk punt is het snelvaart gebied voor de deur. Vanuit de jachthaven vaart u direct de Maas op, maar kunt ook via Sluis Sint Andries de Waal op varen.

Campground Activities

explore activities

Where To Stay

WHAT WE OFFER
nnbnnbper week
Camping Heerewaarden
HOT
Prive Cottage – LOGGIA

Deze nieuwe cottage is te huur vanaf zomer 2020.

Address: PlaatsnummerDe PierHeerewaarden
Added: 14.05.18
$1599for one night
Tents With Territory

We provide various types of tents, where you could
stay with your family or friends with a
private territory.

Address: 8500, Lorem streetChicago
Added: 14.05.18
$3599for one night
2 Available Trailers
Compact Trailers

Our Trailers are private, back-in sites tucked into
the trees. Some sites have 30/20 Amp electric
and water connections.

Address: 8500, Lorem streetChicago
Added: 14.05.18

What Clients Say

testimonials
Mark Beekmans

Top camping! DE camping voor de watersport liefhebber. Doet zijn naam eer aan (watersportcentrum). Geweldig restaurant, perfecte boothelling en goede voorzieningen. Direct aan snel vaarwater dus heel de dag genieten van de watersport. Apart afgezet zwemmersgedeelte met een mooi en schoon strand. De ideale combinatie! (Facebook)

Mark Beekmans

Schijndel
Mandy Sepers

Super leuke plek. Vooral als je van varen houdt. De camping beschikt over een prima boothelling en ligt heel gunstig ten opzichte van verschillende plassen aan de Maas. Ook het snelvaar gebied ligt recht voor de deur. Ongekende mogelijkheden voor de watersporter. Ook voor een weekendje weg zit je hier prima. Het trekkersveld is groot genoeg en er is altijd wel een plekje voor een tent of tourcaravan. In 2017 is het nieuwe restaurant en bar / kantine met alle facciliteiten zoals douches e.d. ook klaar. Laat je gerust eens verrassen door de gerechten uit de keuken (die ook nog eens hele goede prijs / kwaliteit verhouding hebben). Kortom: Gewoon eens proberen deze plek. Krijg je geen spijt van! (Facebook)

Mandy Sepers

25 jaar
Cor van Dooren

Top camping wij gingen de caravan uit proberen voor een weekend of hij helemaal compleet was voor de grote vakantie . Inmiddels een seizoensplaats op de dijk aan het snel vaar stuk . Beter kan een watersport liefhebber niet zitten . Vermaak me er ieder weekend weer. Gezellige buren onder elkaar. (via Facebook)

Cor van Dooren

Heeze
Explore Romantic Campsites

Spend a RomanticWeekend

If you and your partner are the type of a couple that enjoys the Great Outdoors, visitour campground and get -10% discount!
Book a stay
Discount-10%

Our News & Events

read our articles
22
nov

The Favorite Family Holidays

Our camping spots are the best places to spend some great time with the people you love. Bring your family to our camp and see for yourself!

22
nov

Dive Into Summer With Friends

This is the perfect opportunity to party with your friends, enjoy late summer nights, beautiful nature and get rid of the stress from daily routine!